Casual Rahatlığı

Kurumsal iş hayatında iken genelde elbise, etek, arada da pantolon tercih ederdim. Favorim tek parça elbiseler ve topuklu ayakkabılardı. Son yıllarda ise kurumsal hayata veda etmenin etkisiyle bu parçalar yavaş yavaş benden ve dolabımdan uzaklaşmaya başladı. Öyle böyle derken casual giyim hayatımın parçası oldu. Çocuklu günlük hayatta en rahat parçaları tercih ettiğimden dolayı taytlar, rahat kesim pantolonlar ve şimdilerde eşofman takımlar favorim. 


Bundan bir kaç yıl öncesinde pek de tercih edilmeyen takım halinde giysiler ve takım eşofmanlar bu ara çok trend. Shein den seçtiğim bu eşofmanın altı lastikli üstü de kısa crop şeklinde. Ben havalardan dolayı içine bir şey giydim. Gönül tabi cropu tek giyeyim isterdi amma velakin ne havalar ne de kilolar pek müsait değil :)))


En sona şu asker duruşumu da koyayım tamam olsun :)) neden bu pozu verdim bilemedim, sanırım eşofmanın rahatlığı beni bu noktaya getirmiş :))) Ben rengini, modelini, içinin pamuklu oluşunu ve tatlış kelebeklerini çok sevdim bu takımın. Siz de sevdiyseniz ürün linki aşağıda.


Eşofman Takım: SHEIN

Aralık sonuna kadar Shein den yapacağınız alışverişlerde ekstra %15 indirim için kodunuz 4Qebru
Sevgilerimle :)







 

Hiç yorum yok

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.