Lekure Medikal El Ayak Bakımı Ürünleri

Son yıllarda çoğumuz gibi bende cilt bakımı ürünlerinin seçiminde medikal ürünler olmasına dikkat ediyorum. Bildik markaların dışında içeriği temiz, etkisi yüksek pek çok marka olduğunua inanıyorum keşfedilecek. İşte bunlardan biri de Lekure Medikal oldu benim için. Marka 'El ve Ayak Bakımına Medikal Dokunuş' sloganı ile el-ayak tırnakları, topuk çatlakları ve batık tırnak kurtarma konularında etkili ürünlere sahip. Tesadüfen öğrendiğim ve son dönemde benim de özellikle kuruyan topuklardan yana muzdarip olduğum için sipariş verdiğim ürünleri gelir gelmez kullanmaya başladım. 

İlk önce çatlak deri balzamından bahsedeyim. Kuruyan topuk, diz, dirsek bölgelerinde kullanılan bu ürün nemlendirme ve yumuşatma konusunda gerçekten son derece etkili. Ayaklarımı özellikle tatilden sonra kuruyan topuklarımı inanılmaz rahatlattı. Çatlak görüntü ilk günden hafifledi. Şimdi sabah akşam sürüyorum.

Tırnak serumu ise yine ayak tırnağımda kullanmaya başladığım, tırnak altı boşalmaları, tırnak mantarı ve parmak aralarındaki bakterileri yok etmede etkili. Bu ürün %95 doğal içerikli, güvenle kullanıyorum. Kıvamı su gibi ve parmağınızla tırnağınız arasına iyice girerek yayılıyor. Bakalım ne kadar zamanda tırnağımda istediğim etkiyi verecek, sonucu ayrıca paylaşacağım.

Tırnak kurtarma serumu, uzamayan, çabuk kırılan, kalıcı oje işlemlerinden hasarlanmış tırnakları güçlendirmeye yarıyor. Benim el tırnaklarımdaki sorun ise çok ince ve kırılgan olması o nedenle uzatmaya başlamak için bu ürün bana hızır gibi yetişti diyebilirim. Bir haftada etkisi görülmeye başlıyor. 

Bir de banyo jeli var, o da cildin yenilenmesine yardımcı, bakteri ve mantarı önleyen, cildin yüz, vücut, saç derisi ve intim bölgesi dahil her yerinde kullanılabilecek PH oranı uygun bir temizleme jeli. O da hemen banyoda yerini aldı.

Bahsettiğim markanın ürünlerini ben sevdim. Kullanan diğer arkadaşlarımdan aldığım referansla kullanmaya başladım ve memnun kaldım. Ürünleri www.1001kozmetik.com da ve N11 de bulabilirsiniz.  Sevgilerimle :)


Hiç yorum yok

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.