Avon Anew Ultimate Serisi

Hemen hemen hepimizin bildiği ve pek çoğumuzun ürünlerini severek kullandığı AVON markasının Anew serisinden bahsetmek istiyorum size. Yalnızca AVON'a özel patentli Protinol teknolojisi ciltte kolajen 1 ve kolajen 3 üretimini destekleme, kırışıklıkları azaltma vaadi veriyor. Belli bir yaştan sonra azalan kolajen üretimi cildin eski genç görünümünü kaybetmesine yol açıyor. Bu arada kolajen nedir ne işe yarar diyenler için hemen ufak bir açıklama yapayım. Kolajen cilt, kemik, kas ve tendonlarda bulunan, insan vücudundaki en bol proteindir. Cilde güç ve esneklik kazandırır. Yaşlanma ile beraber vücudumuzda Kolajen üretimi azalır. Kullandığımız cilt bakım ürünlerinde kolajen desteği belli yaştan sonra şart yani. 


Anew serisinin Ultimate gündüz kremi SPF25 koruması ile güneşten korunmamıza yardımcı olurken iki gün içinde sıkılaştırıcı etkisi hissedilmeye başlıyor. Protinol teknolojisi ile cillte kolajen üretimini destekliyor. 40+ yaş için uygun.


Anew Ultimate yenileyici gece kremi gündüz kremi ile beraber kullanıldığında etkisini ve performansını tam gösteren yine protinol teknolojisi ile formüle edilmiş cilde nem ve canlılık sağlayan bir gece bakım kremi. Yine 40+ yaş için.


Anew Skin Reset cildi yenileyen ampullerin vaadi ise cildin 7 yılda kaybettiği kolajeni 7 günde onarmaya yardımcı olduğu yönünde. Şahsen bu seride en merak ettiğim bu ampullerin etkisi oldu. Her yaş grubuna uygun olan bu ampuller ilk günden itibaren etki göstermeye başlıyor ve kullanıldığı bir hafta sonunda daha dolgun, sıkı ve ince çizgileri hafifleten bir görüntü vaadediyor. 


Seriyi belli bir süre kullandıktan sonra deneyimimi buradan sizinle paylaşacağım. AVON resmi sitesinden ürünlerin fiyatlarını görebilirsiniz, sevgilerimle :)








Hiç yorum yok

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.