FOREO Ufo İle Evde Maske Terapisi


Son iki yıldır cilt temizliğimde FOREO LUNA kullanırken, son birkaç aydır buna ilave olarak bakım için FOREO UFO ile akıllı maske terapisi uyguluyorum. Pandemi nedeniyle güzellik merkezlerine pek gitmediğimiz düşünülürse evde bakımdan başka bir yol görünmüyor pek çoğumuz için. FOREO UFO ise evde çok kısa süre içinde, kendi kendinize, zahmetsizce yapabileceğiniz gerçekten şahane bir bakım sunuyor bizlere. 

Elimde olan ve deneyimlediğim maskelere ilaveten yepyeni bir maske koleksiyonundan bahsetmek istiyorum şimdi size. FOREO UFO ile kullanacağımız Yeni Zelanda' dan Brezilya' ya dünyanın dört bir yanından doğal içeriklerle hazırlanmış, zengin içeriği ile FARM TO FACE koleksiyonu hepimiz için harika seçenekler sunuyor. Bu maskeler en kaliteli ve doğal malzemeden üretilmiş, %100 bitkisel, içeriğinde sülfat, paraben ve mineral yağ bulunmayan ürünler. O yüzden gönül rahatlığıyla uyguluyorum çok da güzel sonuçlar alıyorum. 

Benim seriden ilk denediğim cilt tipime uygun Manuka Honey Anti-Aging etkili canlandırıcı maske oldu. Gerçek manuka balı içeren bu maskenin vaadi cildi yumuşatmak, kuruluğu azaltarak cilde canlılık kazandırmak. Manuka balı cildi derinlemesine besleyip nemlendirirken güçlü bir antioksidan etki sağlıyor. Bu sayede cildimizin daha genç, pürüzsüz ve esnek görünmesine yardımcı oluyor. 

FARM TO FACE koleksiyonunda bulunan diğer maskeler ise şöyle:

- Acai Berry / Pürüzsüzleştirici Maske (Brezilya'dan Acai üzümü içerir)

- Bulgarian Rose / Nemlendirici Maske (Bulgaristan' dan Bulgar gülü içerir)

- Coconut Oil / Besleyici Maske (Endonezya' dan Hindistan cevizi yağı içerir)

- Green Tea / Arındırıcı Maske (Japonya' dan Yeşil çay içerir)

- Cannabis Seed Oil / Sakinleştirici Maske (Almanya' dan Kenevir tohumu yağı içerir)

Eğer hala FOREO ile tanışmadıysanız LUNA 2 deneyimimi bu yazımda FOREO UFO ile ilgili detaylı yazımı buradan okuyabilirsiniz. FOREO UFO' yu satın almak için bu linki tıklayabilirsiniz. Sephora'da satılan yeni maskelere bu linkten ulaşabilirsiniz. 

Unutmayın en güzel yatırım cildimize yaptığımız yatırımdır. Sevgilerimle :)



Hiç yorum yok

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.