Bakışlarınızı Çerçeveleyecek Mükemmel Kirpikler Hayal Değil

Kirpiklerinize hayalinizdeki hacimli, kıvrık ve uzun görünümü verecek maskaraları Watsons'ta bulabilirsiniz. Rimel seçerken dikkat edeceğiniz küçük püf noktaları sayesinde sizin için en iyi ürünü tercih edebilirsiniz.  


Kirpiklerinizi Tanıyın, En İyi Maskarayı Bulun  


Kirpiklerinizin tipine, ihtiyaçlarına dikkat ederek size en uygun maskara çeşitlerini bulabilirsiniz. Ürünleri almadan önce vaatlerine, fırça yapılarına, renklerine dikkat etmeli ve ihtiyaçlarınızla kıyaslamalısınız.  

  • Kirpikleriniz kısaysa onları daha uzun gösterecek ürünlere yönelebilirsiniz. Bunun için yelpaze uçlu fırçaları alabilir, maskara sürerken çapraz fırça hareketleriyle kirpiklerin daha uzun görünmesini sağlayabilirsiniz.  

  • Eğer kirpikleriniz düzse ve daha kıvrık kirpikler hayal ediyorsanız rimel sürmeden önce kirpik kıvırıcı ile onlara kıvrıklık vermeyi deneyebilir; ardından kirpik ayırıcı, tarak etkili bir maskarayla kirpikleri sabitleyebilirsiniz.  

  • Birçok kadın kirpiklerinin yeterince hacimli olmadığını düşünerek daha yoğun kirpikler hayal eder. Eğer siz de daha hacimli kirpikler istiyorsanız siyah renkte, kalın ve bombeli fırçaya sahip olan rimel çeşitlerinden alabilirsiniz.  

  • Eğer kirpikleriniz hızla özlediğiniz görünüme kavuşuyor ama gün içinde şekil kaybediyorsa daha kalıcı etki sunan suya dayanıklı rimel seçeneklerini tercih edebilirsiniz. Waterproof rimel ve sabitleyici sprey ile hem daha iyi sabitleme etkisi alabilir hem de kirpiklerinizi terlemeye, neme, yağmura karşı koruyabilirsiniz.  



Kirpiklerinizi Doğru Uygulama İle Mükemmelleştirin 


Kirpiklerde daha etkili ve yoğun görünüm için rimel seçimi kadar uygulaması da önemlidir. Doğru uygulamalarla maskaralardan en iyi verimi alabilirsiniz. Öncelikle maskarayı temiz kirpiklere sürmelisiniz. Eğer kirpik kıvırıcı kullanacaksanız kozmetik ürün sürmeden kullanmalısınız. Rimel sürdükten sonra kirpik kıvırıcı kullanırsanız kirpiklerinizin yapıştığını, hatta koptuğunu veya kırıldığını görebilirsiniz. Ürünleri sürerken düz değil, zikzak hareketler yapmalısınız. Böylece hacim kazandıran kozmetiklerin kirpik kıllarına daha iyi tutunduğunu görebilirsiniz. Maskarayı sürdükten hemen sonra giyinmemeli, kirpiklerinizin kurumasını beklemelisiniz. Dilerseniz üzerine makyaj sabitleyici sprey sürebilirsiniz. Göz makyajı yaparken önce kapatıcı, ardından far ve eyeliner sürmeli, makyajın son unsuru olarak göze rimel uygulamalısınız. Eğer maskaranın üstüne far sürmeye kalkarsanız kirpiklerinizin farla boyandığını görebilir ve yeniden rimel sürmek zorunda kalabilirsiniz.  







Hiç yorum yok

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.