Blazer Elbise

Kurumsal hayata veda ettiğimden beri tek özlediğim şey elbiseler ile topuklu ayakkabılar :) Şimdi de giyiyorum ama o zamanlar her gün topuklularla gidiyordum işe. Neyse, yine de düşününce her gün ne giyeceğim derdi, sabah erken saatte saç makyaj yapma filan derken çok da özlememişim kurumsal hayatı sanırım :)
Gelelim elbiselere... Standart modellerden sıkıldıysanız bu blazer elbise tam sizlik. Önden düğmeli, kareli tüvit kumaştan bu elbiseyi ben çok sevdim. İçine siyah penye altına uzun çizme ile giydiğim elbise içne beyaz gömlekle de güzel oluyor. Shein den aldığım bu elbise sitede içine bir şey giyilmeden çekilmiş modelin üstünde, öyle de giyilir yani. Ama benim tarzıma bu şekilde daha uygun oldu. 

 

Etek ve elbiselerde orta boy pek tercih etmediğim için ya uzun ya da böyle kısa modelleri alıyorum. Aklınızda olsun benim gibi orta boylu iseniz mini etekler daha iyi duracak, bacak boyunu uzun gösterecektir.



Elbise: BURADA

Bunun gibi pek çok modeli ve daha başka her türlü giysiyi bulabileceğiniz SHEIN de şu an güzel indirimler var. Siteden yapacağınız alışverişinizde ekstra %15 indirim için kodunuz 21ebru
Sevgilerimle...



1 yorum:

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.