Tuval Üzerine Yağlıboya Tablo

 Evimin duvarlarını dekore ederken sadece yağlı boya tablolar kullandım. Annemin yıllardır resim yapması ve bana hediye ettiği güzel tablolarla evim çok daha güzel :) Bu arada salonumun büyük duvarı için abatı büyük bir tablo arayışım vardı. Ankara da bu işi yapan Vural bey ile tanışınca işim kolaylaştı. Kendisi tuval üstüne yağlı boya çalışmalar yapıyor. İstediğiniz ebatta, evinize uygun sipariş resimler de yapıyor. Hem soyut resimleri, hem portreleri çok güzel. 


Çizimleri, renkleri benim çok hoşuma gitti. Seçtiğim Peçeli Kadın tablosundaki kadının bakışları, tablodaki gölgelendirme, renklerin canlılığı gerçekten beni çok etkiledi. Şu an instagram üzerinden yaptığı çalışmaları görebilirsiniz, hesabına göz atmak için buraya tıklayabilirsiniz. 


Eğer siz de benim gibi yağlı boya eserleri sevenlerdenseniz bence bir göz atın, sanat ve yetenek gerçekten bambaşka bir şey :) Ayrıca Türkiye ve dünyanın her yerine gönderiyor tabloları, onu da unutmayayım. Tavsiyemi verdiğime göre, hepinize harika bir hafta diliyorum. Merkür retrosundan da sağ salim çıktığımıza göre her şey daha güzel olacak diyorum ne dersiniz, sevgilerimle :)

Hiç yorum yok

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.