AVON Eva Embrance Ve AVON Musk Marine Parfüm

AVON markasının geniş ürün skalası içinde hem kalıcı hem de uygun fiyatlı parfümler dikkat çekiyor. Doldurma parfümler gibi basit şişede parfümlerin bile dünyanın parası olduğunu düşünürsek AVON hem kalıcı hem de çok şık ambalajlı parfümleri gayet uygun fiyata bizlere sunuyor demek yanlış olmaz sanırım. Mart ayı kataloğunda yer alan yeni kokulardan biri de EVA Embrance. Bu koku; üst notalarda osmantus, merkezinde pembe şakayık ve alt notalarında karamel misk içeren bir parfüm olarak tanımlanmış. Bende hem pembe ambalajı hemde kokusuyla pamuk şeker gibi bir parfüm olduğunu düşündüm ilk kokladığımda :) Bu tatlı ürünün Mart ayı fiyatı 79 tl. 


Erkekler için de pek çok güzel kokusu olan markanın AVON Musk serisine yeni eklenen Musk Marine klasikleşmiş deniz esintileriyle taze ve ferah bir erkek parfümü. Eşim hemen kullanmaya başladı ve çok tanıdık notaları olan bu kokuya ilk günden alıştık. Bu kokunun da mart ayı fiyatı 57,5 tl.


Yazının başında dediğim gibi özellikle kampanya ve indirim dönemlerinde fiyatları daha da düşen ancak genel olarak zaten uygun fiyatlara sahip olan AVON parfümleri sizin de aklınızda olsun. Çok da güzel hediye alternatifi olur onu da ekleyeyim :)




Hiç yorum yok

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.