Baharlık Parfüm Önerisi

Yeni yasakların açıklandığı ve tam kapanma dönemine gireceğimiz ilk günden merhaba... Gerçi özel sektör aynı şekilde çalışmaya devam edecek, izin belgesi ile sokağa çıkış serbest olacak filan ama okulların komple kapanması, kamunun vardiyalı çalışması, avm, restoran filan olmaması belki bizi yaz dönemine kadar bir nebze rahatlatır bilmiyorum. Bazen kendimi bir kabusun içinde gibi görüyorum, sonra buna da şükür diyorum... Neyse parfüm yazısı yazacaktım nerelere geldi konu:) Ne diyorduk, neşeli bir parfüm önerecektim...
Bahar gelince çiçeksi ve hafif kokular kullanmayı çok seviyorum. Sanki uyanan doğa ile daha bir bütünleşiyor gibi hissediyorum kendimi :) Zaten ağır kokuları çok kullanamıyorum. AVON Petit Attitude Bee kadın parfümü hem nefis kokusu hem de şirin ambalajı ile bu ara en bayıldığım alışveriş oldu. Ayrıca fiyatı da çok uygun.


Yalnız tek bir sorun var gelir gelmez altı yaşındaki kızım kaptı parfümü benden. Böyle cici bir şişe olunca tam kız çocuğu oyuncağı oldu :) Siz de böyle cicili bicili, çiçekli böcekli şeyleri seviyorsanız aklınızda olsun bu koku. 

 

Hiç yorum yok

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.